Wat is de status van onze technische diensten?

Alle diensten zijn operationeel.

Diensten

Platform

Ondersteuning

Servers

E-mails

Back-ups

Veiligheid

DNS

Operationeel

Operationeel

Operationeel

Operationeel

Operationeel

Operationeel

Operationeel

Incidenten

Geen lopende incidenten te melden.

21 Juni 2022

Problemen met Cloudflare-diensten

Opgelost – Het probleem is opgelost, zoals bevestigd door verschillende regio’s en dienstverleners. Het veroorzaakte ongemak wordt ten zeerste betreurd. Laatst bijgewerkt op 21 Juni 2022 om 11:16 UTC.

Monitoring – Cloudflare had in veel regio’s te kampen met een storing, waardoor klanten van Cloudways waarschuwingen ontvingen dat hun sites down waren. Volgens hun status pagina, is het probleem opgelost. Wij werken actief samen met hun team om de resultaten te helpen controleren. Volg de Cloudflare-statuspagina en de Cloudways-statuspagina voor meer details. Wij waarderen uw geduld in dit verband. Laatst bijgewerkt op 21 Juni 2022 om 08:23 UTC.

Geïdentificeerd – Wij hebben te maken met een storing in verschillende regio’s en onze verschillende webtools en portalen, met inbegrip van diensten van derden, zijn momenteel ontoegankelijk, wij volgen de situatie op de voet en zullen onze klanten individueel helpen met ondersteuning zodra de diensten hersteld zijn. Laatst bijgewerkt op 21 Juni 2022 om 07:25 UTC.